Sjov med bushcraft og friluftsliv

Oplev en original og lærerig outdooroplevelse på smukke Nordfyn.

VærUde inviterer dig og din gruppe til at udforske naturens skatkammer og friluftslivets hemmeligheder. Her kan I både blive klogere og samtidigt styrke sammenholdet på en anderledes og sjov måde.

Vores erfarne instruktør vil guide jer gennem spændende og praktiske opgaver, der ikke kun er underholdende, men også lærerige.

Uanset om I har brug for et kort indslag på et par timer, eller ønsker at fordybe jer i flere dages eventyr, tilpasser vi dette fleksible minikursus efter jeres behov. Ideelt til personalegrupper, vennegrupper eller familier, der ønsker en meningsfuld og interessant aktivitet sammen.

Spændende indhold, sjovt og anderledes.

Vores aktiviteter spænder bredt. Med udgangspunkt i basisfriluftsliv og bushcraft færdigheder vil vi – alt efter hvor mange timer vi har til rådighed, gennemgå og arbejde med forskellige emner sammen med jer.

Bliv klogere på fx: båloptænding, udstyrslære, knivsikkerhed, overlevelses tricks og overnatning i det fri. For ikke at glemme bushcraft og håndværk, mennesket i naturen, naturmaterialer, identifikation af spiselige planter, primitiv madlavning og forskellige friluftsaktiviteter.

Opgaver og udfordringer tilpasses efter årstiden og de tilgængelige naturmaterialer vi nu har til rådighed. Hvilket på sin egen måde sikrer, at hvert event er helt unikt og skræddersyet til jer.

Faktisk garanterer vi en uforglemmelig oplevelse, hvor I kan udfordre hinanden og lære nye færdigheder, der kan være nyttige i fremtidige udendørs eventyr.

Friluftsaktiviteter, outdoor og bushcraft for grupper med værude.dk
Rystesammen og lær samtidig.

Sjov med friluftsliv og bushcraft behøver ikke kun at handle om praktiske færdigheder. Det er også en mulighed for at styrke sammenholdet og skabe gode minder sammen.

Vores arrangementer fungerer som en perfekt icebreaker, hvor I kan lære hinanden bedre at kende gennem forskellige opgaver og udfordringer. Alt sammen på en hyggelig og afslappet måde i en anden atmosfære og kontekst end I plejer at være i.

VærUde giver læringsgaranti!

Vi er så sikre på, at du vil få værdifulde færdigheder og ny viden med hjem, at vi tilbyder en læringsgaranti. Vores mål er ikke kun at undervise, men også at skabe gode uforglemmelige øjeblikke i naturen, der vil blive talt om længe.

Tidligere kunder har haft fantastiske oplevelser med vores arrangementer. Henrik udtaler:

“Bushcraft udsat for sådan et par gæve og afbalancerede gutter kan kun siges at være en meget god oplevelse. De var velforberedte til de aktiviteter de havde planlagt for os,- til at være derude i skoven og lære os lidt af alt det de kan. De kan deres håndværk i den butik”

Book jeres arrangement med VærUde i dag, og vær med til at skabe gode minder, styrke fællesskabet og måske blive en ægte friluftsentusiast!

Fra 1 -3 timer og op til flere dage.

Priser fra 2400 kr. inklusive moms.

Op til 15 deltagere.