Fantastiske Flyvesandet

Oplev den fortryllende natur på toppen af Nordfyn med en guidet tur gennem fantastiske Flyvesandet.

Vores tur er skabt til at give jer en uforglemmelig oplevelse i det smukke landskab, der kendetegner denne unikke del af Danmark.

Med en lokal og passioneret naturvejleder som jeres guide, vil I blive ført gennem Flyvesandets betagende landskaber og fascinerende historier.

Fra Fyns eneste sandklitter til det store fugle og vildtreservat Agernæs Flak, vil I opleve naturen på nært hold og blive forbløffet over de mange skjulte perler, som området har at byde på.

Et spændende eventyr

Vores tur er velegnet til grupper af alle slags, fra virksomhedsudflugter til vennegrupper og familier som ønsker en meningsfuld og hyggelig oplevelse sammen. Med en blanding af motion, natur og kulturelle indtryk vil turen også styrke både samvær og relationer.

Dette er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i naturen, samtidig med at man nyder godt selskab og spændende historier fra vores erfarne guide.

Tag med på denne spændende rejse, i hjørnet af det 20 km2 store fugle og vildtreservat, hvor hver sti og plet fortæller sin egen historie.

Naturvejleder på Flyvesandet
Fortællinger og hemmeligheder i landskabet:

Undervejs vil I få mulighed for at nyde de fantastiske vidder og smukke panoramaer, mens I lytter til fortællinger om det frodige fugleliv, sjældne planter og botanik. Og om en af Fyns mest bemærkelsesværdige insektlokaliteter – Agernæs storskov.

I foråret kan man opleve en af Fyns største forekomster af den smukke og forunderlige blomst, nikkende kobjælde, og måske endda spotte en af områdets majestætiske havørne.

Et oplagt udflugtssted.

Der er naturligvis mulighed for at nyde jeres medbragte mad og kaffe på ægte picnic-manér i de smukke omgivelser.

Det er vigtigt at huske at booke i god tid, da vi lige skal søge tilladelse fra Naturstyrelsen – Fyn først 😉 Når dette er på plads, er I garanteret en uforglemmelig rejse gennem tid og natur, der vil efterlade jer inspirerede og forbundne med den smukke Nordfynske spids.

Så hvis I leder efter en unik og mindeværdig gruppeoplevelse. En fantastisk mulighed for at komme ned i gear og nyde både motion og forundring i godt selskab, så tag med på vores guidede tur til fantastiske Flyvesandet.

Vi lover jer en dag fyldt med eventyr, natur og lokale kulturoplevelser, som I sent vil glemme!

Længde ca. 3 km. Varighed: ca. 2 timer

Priser fra 3000 kr. inkl. moms v. 20 deltagere.

Bedst fra april – september