Carving – en snitteworkshop

Tag en pause fra det hektiske hverdagsliv og oplev en helt unik udendørsaktivitet på smukke Nordfyn.

Værude`s Carving Workshop tilbyder en spændende og anderledes måde at være sammen på for grupper, selskaber, kollegaer, vennegrupper og familier.
En inspirerende og lærerig outdoor oplevelse:

Vores Carving Workshop er mere end bare en aktivitet – det er en oplevelse. Dyk ned i en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor I sammen kan nyde varmen fra bålet og den forfriskende Nordfynske natur.

Fra smøreknive til spækbrætter, vores workshop udforsker kreativiteten og giver jer mulighed for at skabe brugbare genstande med kniv, sav og økse. Hvem ender med at lave det flotteste, sjoveste eller mest imponerende produkt? Det er op til jer at afgøre! Det bliver ikke bare en dag i naturen, det bliver en velfortjent timeout og mindeværdig begivenhed.

Styrk sammenholdet:

Snitteværkstedet er mere end bare sjov og underholdning. Det er også en fantastisk mulighed for at blive rystet lidt sammen og styrke jeres fællesskab. Tag en pause fra hverdagen, mødet eller konferencen og lad jer fordybe i snittearbejdets kunst.

Vores workshop er designet til at skabe gode og uforglemmelige øjeblikke, hvor I lærer og vokser sammen.

Carving workshop -et snitteværksted for grupper -værude.dk

Hands-on og hygge:

Vi er så sikre på, at alle deltagere vil få værdifulde færdigheder og ny viden med hjem at vi giver vi en læringsgaranti! Vores erfarne instruktør guider jer igennem hvert trin, sikkerhed, teknik og metoder så I føler jer trygge og inspirerede.

Måske er der tid til en røverhistorie mens vi nyder en kop cowboykaffe fra bålkedlen. Og når dagen er omme, vil I ikke kun have skabt sjove, skæve, unikke og fantastiske produkter, men også gode minder sammen.

Book jeres Carving workshop i dag:

Sæt et markant indslag i kalenderen med vores gennemførte snitteværksted. Skab minder, styrk fællesskabet og oplev Nordfyns skønhed på en helt ny måde.

Kontakt os i dag for at reservere jeres plads og vær med til at skabe gode og uforglemmelige øjeblikke i naturen.

Ps: Der er naturligvis mulighed for at kombinere denne fantastiske workshop med en af vores guidede ture 😉

Varighed fra 1 – 3 timer

Priser fra 2400 kr. inkl moms.

Op til 10 deltagere pr. workshop.