Gedder, generaler og fordrukne skytter

Tag på en unik rejse gennem historie og natur omkring det fortryllende Dallund Slot. Kun 20 minutters kørsel fra Odense.

I hjertet af det smukke Nordfyn finder du dette historiske slot ved Dallund Sø, hvor eventyrlige fortællinger og fascinerende naturoplevelser venter på jer.

Ledet af vores erfarne naturvejleder, Daniel Sørensen, vil I blive taget med på en spændende og magisk rejse rundt om Dallund Sø. Daniel, har boet ved Dallund i flere år og kender hver en krog af området. Og så er han en sand ekspert i alle skæve skrøner, historiske facts og beretninger om slottets fortid og dets ejere.

Stemningsfyldt og underholdende.

På denne guidede tur vil I høre om slottets mere end 600 år lange historie, med alt fra magtfulde adelsfolk og gale herremænd til romantiske fortællinger om prinsesser og baroner.

Men det stopper ikke bare der. I vil også komme til at høre om fordrukne skytter, dårlige væddemål, træhesten, modige præster og måske endda møde nogle af slottets legendariske spøgelser!

Daniel er en sand mesterfortæller, der med sin levende fortællestil og skarpe sans for drama, vil få dig til at grine, græde og måske endda ryste en smule i bukserne.

Mens I vandrer rundt om søen, vil Daniel dele sin store viden om naturen i området. Hør blandt andet om fuglelivet, træer, de store gedder, der gemmer sig i søens dyb, fiskehejrer med strømper og meget gammel pløre. Spændende, original og sjov naturvejledning!

Guidet tur med naturvejleder ved Dallund sø og Dallund slot værude.dk
Tag en velfortjent pause fra hverdagens trummerum

Denne tur er perfekt til grupper, personalegrupper, selskaber og familier, der ønsker en anderledes og mindeværdig oplevelse sammen. Styrk jeres bånd til hinanden, mens I udforsker Dallund Søs’ betagende udsigter, skjulte steder og dykker ned i dens historiske hemmeligheder.

Gennemført underholdende, lærerigt og stemningsfyldt.

Vi tilpasser gerne turen efter jeres ønsker og behov, så I får den bedst mulige oplevelse. Med en blanding af spændende fortællinger og smukke naturoplevelser er dette arrangement et sikkert hit for enhver gruppe, der ønsker at have et par hyggelige timer sammen, fyldt med både frisk luft, lidt motion, fællesskab og flere gode grin.

Så træd i karakter som ægte eventyrere, og lad jer forføre af mystikken omkring Dallund Slot. Det bliver en oplevelse, I sent vil glemme! Book jeres oplevelse allerede nu!

Ps: Vi kan anbefale at slå dette arrangement sammen med et besøg i Glavendruplunden (kun 8 minutter væk). Her er det muligt at nyde medbragt mad og drikke i smukke historiske omgivelser.

Varighed ca. 2 timer

Længde ca. 2,5 km.

Priser fra 2500 kr. inkl. moms v. 20 deltagere