Guidede cykelture i det Nordfynske

Oplev det Nordfynske kulturlandskab på vores spændende guidede cykelture.

VærUDE inviterer dig med på en fantastisk rejse gennem naturen og historien på to hjul. Vores ture er skræddersyet til at give dig en uforglemmelig kombination af naturoplevelser og kulturarv, som du ikke finder andre steder.

Vores engagerede guide og naturvejeleder Daniel Sørensen, vil tage dig med til hemmelige perler og historiske steder, som du måske aldrig ville opdage på egen hånd. Med hans dybe kendskab til det Nordfynske område og en skarp fortælleevne, vil han tryllebinde dig med spændende og underholdende viden, historier og detaljer om fortiden, herregårde, berømte personer, lokale sagn, naturen, plante- dyrelivet og meget andet.

Styk jeres fællesskab med hygge, læring og anderledes samvær.

Vores guidede cykelture er perfekte til grupper og selskaber, der ønsker en meningsfuld aktivitet sammen. Uanset om det er en virksomhedsudflugt, en aktivitet for personalegrupper, foreninger eller familier kan I være sikre på en god og mindeværdig tur sammen..

Tag med os på 2 hjul og oplev en anderledes, virkelig hyggelig og berigende måde at udforske det Nordfynske på. Husk blot at medbringe jeres egne cykler og vær klar til en oplevelse, der helt sikkert er alle anstrengelserne værd!

Guidede cykelture på Nordfyn med naturvejleder

Blandt trolde, runesten og videnskabsmænd.

Tag med på en eventyrlig rejse gennem Nordfyns fortryllende landskab på vores guidede cykeltur, “Blandt trolde, runer og videnskabsmænd”.

Startende ved det historiske Dallund Slot, fører vores erfarne naturvejleder dig og dine ledsagere gennem hjørnet af området – kendt i gamle dage som Sletten. Her gemmer sig flere unikke historier, flotte vidder og udsigter og kulturhistoriske perler som Glavendruplunden, Toruphøj og den gamle by Skamby.

Oplev en unik blanding af natur og kultur, mens du lytter til fascinerende fortællinger om områdets historie og legender. Mærk historiens vingesus, når vi passerer slotte, skove, moser, og gravhøje. Hør om den glemte videnskabsmand H.P. Stensbye, forsvundne landsbyer, Rokkestenen, runesten, trolde, røvere og meget mere, krydret med finurlige og underholdende naturvejlederemner.

Vores tur er velegnet til grupper, personalegrupper, foreninger og familier, der søger en anderledes og spændende udflugt. Der er naturligvis mulighed for at nyde medbragt mad, kage og kaffe undervejs.

Få masser af frisk luft, motion og hygge, mens I opdager skjulte historier og nyder den smukke nordfynske natur. Book jeres tur nu og få en oplevelse ud over det sædvanlige!

Længde: 16 km.

Varighed: 3.45 time.

Priser fra 2600 kr. inkl. moms v. 20 deltagere.

Havørne, hekse og forsvundne kirker.

Udforsk Nordfyns fascinerende landskab og historie på vores guidede cykeltur, “Havørne, hekse og forsvundne kirker”.
Startende ved det smukke naturområde Flyvesandet, hvor skoven møder stranden, vil du blive ført gennem et fortryllende landskab fyldt med spændende historier og overraskelser.

Vores erfarne og lokalkendte naturvejleder, Daniel Sørensen, vil guide dig gennem området og afsløre gemte steder og ukendte historier. Hør om internationalt sjældne insekter, inddæmningshistorie, forsvundne og forbandede kirker, stenalderen, møntskatte og meget mere.

Opdag Fyns bedste insektlokalitet og eneste sandklitter og den vilde (og delvis sande) historie om heksene fra Agernæs. Turen går også forbi hele 2 herregårde som har sat et enormt præg på området og befolkningen i århundreder.

Denne cykeltur er ideel for grupper, personalegrupper, foreninger og familier, der søger en unik og spændende udflugt. Nyd fantastiske udsigter, hyggelige pauser, og smukke vidder, mens du lærer om områdets rige historie og natur.

Kom med på en tur, der vil give jer minder for livet! Dette område skal opleves med naturvejleder – mindst een gang! Book jeres tur allerede nu!

Længde: ca. 20 km.

Varighed: ca. 4 timer.

Priser fra 2600 kr. inkl. moms v. 20 deltagere