Naturværkstedet VærUDE

Velkommen til et af VærUde’s mest kendte kreative værksteder. En unik oplevelse for både børn og voksne!

Det Nordfynske Naturværksted er mere end bare et arrangement – det er en rejse gennem naturen, historie, mytologi og fantasi.
En skattejagt gennem naturens rige

Træd ind i en verden af kreativitet og fordybelse, hvor naturen er både inspirationskilde og kilde til materiale.

Start jeres dag med en spændende tur i naturen ledet af vores erfarne naturvejleder, Daniel. Her skal vi gå på opdagelse og tingfinderi efter naturens skatte. Sten, skaller, fjer, skøre grene, drivtømmer eller andre fascinerende materialer.

Måske støder vi på nogle spændende historier knyttet til de fundne genstande. Her kan I lytte med forundring til Daniels store viden og spændende fortællinger om dyre og plantelivets mysterier, fortiden, sagn og kulturhistorie. Med naturen som både ramme og læringsfelt åbnes døren til en verden af muligheder og inspiration.

Naturværkstedet Nordfyn Værude.dk
Kreativ udfoldelse i hyggelige rammer

Efter skattejagten vender vi tilbage til vores charmerende naturværksted, hvor vi sammen sørger for at bålet knitrer og hyggen breder sig. Her kan både børn og voksne få lov at slippe deres kreativitet løs under kyndig vejledning.

Vi kan nu skabe unikke kunstværker og meget andet, med noget af alt det som vi har fundet på vores tur. Byg en sejlende båd til vandløbet, skab legetøj, fløjter, pyntegenstande, uroer, armbånd, smykker, og vedhæng. Lær at gravere, knytte/flette og udsmykke. Lad dig inspirere af drivtømmerkunst eller mal på fjer, skaller, rist runer eller lær at snitte brugbare genstande som smøreknive, spækbrætter, spartler, skeer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Samvær og ro omkring bålet

Naturværkstedet er ikke blot et sted for aktivitet, men også for fællesskab og nærvær. Her kan du hygge dig ved bålet med en varm kop kakao eller kaffe, dele dine oplevelser eller planlægge dit næste projekt.

Sæt gang i fantasien med VærUde’s naturværksted

Afhængig af beliggenhed, årstid, adgang til materialer, og vores aftale, kan vi tilpasse værkstedets tilbud og skabe en unik oplevelse hver gang. Uanset om det er en familieudflugt, et gruppearrangement ,break eller som et indslag under en begivenhed skræddersys vores naturværksted til netop jeres behov og ønsker.

Lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke, hvor kreativitet og natur går hånd i hånd. Kontakt os i dag for at planlægge dit næste event med et af VærUde’s mest fantasifulde, stemningsfyldte og inspirerende værksteder på Nordfyn.

Lad eventyret begynde!

Varighed fra 2 – 3 timer

Priser fra 2900 kr. inkl. moms

Plads til 20 deltagere