Ture og arrangementer

Guidede ture, events, friluftsaktiviteter og naturvejledning på Nordfyn.

Guidede ture, events, friluftsaktiviteter og naturvejledning på Nordfyn.

Er du på udkig efter en unik og mindeværdig oplevelse i naturen? Så er du kommet til det rette sted! Jeg er Daniel Sørensen, din lokale frilufts og naturvejleder, klar til at tage dig med på en spændende rejse ud til Nordfyns skjulte skatte.

Med min omfattende viden om områdets flora, fauna, og kulturarv samt min passion for udendørslivet, tilbyder jeg guidede ture, uforglemmelige events og en bred vifte af friluftsaktiviteter, der passer til alle aldre og erfaringer.. Uanset om du er en ivrig naturforsker, en eventyrlysten familie eller et selskab på udkig efter en særlig dag i naturen, har jeg noget for dig.

Hos mig handler det ikke kun om at udforske naturen, det handler også om at forbinde mig med den. Jeg deler gerne min viden og entusiasme for Nordfyns unikke steder og gamle historier, så du kan få en dybere forståelse og kærlighed til vores smukke omgivelser.

Tag kontakt i dag, og lad os planlægge dit næste udendørs eventyr sammen.

Velkommen til naturen – Vi ses derude!

Naturvejledning

Friluftsliv og outdoor-aktiviteter

Kulturhistorie, natur og fede fortællinger