Naturvejledning på Nordfyn

Naturformidling og vejledning for grupper og selskaber.

Værude laver naturvejledning for alle målgrupper lige fra forvaltninger, foreninger, firmaer og familier -til organisationer, udvalg, statslige instanser, husmødre, børn, unge og pensionister.

Med udgangspunkt i naturen på Nordfyn lægger vi en ære i at give alle en god naturoplevelse og et inspirerende og forundrende besøg derude hvor havørnene flyver.

Vi skræddersyr jeres arrangement efter jeres ønsker og behov.

Nordfyns Naturvejleder Daniel G. Sørensen
Værude.dk naturvejledning

Fra Enebærodde, Vigelsø og Odense fjord i øst, Langesøskovene og Ravnebanke i syd, Flyvesandet, Gyldensteen strand og Æbelø i nord, og Skåstrup i vest.

Hver en grævlingegrav, vandløb, eng, gravhøj og herregård. Til cykel eller til fods, Værude kender Nordfyn som sin egen buskelomme.

Daniel har et kæmpe bagkatalog af viden om blandt andet: planter, dyr, insekter, træer, fugle og fortiden, lige fra stenalder til middelalderen -til at klare sig i naturen med få midler, til forskelligt håndværk og nordiske friluftstraditioner og meget andet.

Sammen med Daniel kommer I til at se ting i naturen, som I nok ikke ville se hver dag. I får superb og “nede på jorden” naturformidling, hører historier og beretninger fra svundne tider, fortalt med lun humor og entusiasme af en virkelig autentisk lokal guide og god fortæller.

Her er der garanti for at man lærer noget man ikke vidste før!

Naturvejledning ved Gyldensteen strand
Naturvejleder Nordfyn
Naturvejleder på Gyldensteen strand vaerude.dk
Dallund slot med naturvejleder
Naturvejleder ved Gyldensteen strand og Æbelø