Sjove udfordringer, leg, kamp og konkurrence

Oplev en forfriskende pause fra hverdagens rutiner og trummerum med vores spændende arrangement fuld af leg, latter og teamwork.

VærUde byder velkommen til en unik oplevelse. Ideel til personalegrupper, selskaber og teams, hvor sjov, samvær og meningsfulde aktiviteter går op i en højere enhed.

VærUde præsenterer en original kombination af sjove og udfordrende aktiviteter. Med inspiration i gamle lege, konkurrencer, spil og samarbejdsøvelser: Her kan I kaste jer ud i alt lige fra gummistøvlekast, til koordinering af en menneske robot. Forsøg jer med ældgamle vikingelege, regn løsninger ud med bind for øjnene eller bliv klog på koordinering -og vi har meget mere på lager 😉

Løs spændende opgaver sammen, dyst mod hinanden og styrk jeres fællesskab og relationer på kryds og tværs. Alle deltagerne vil blive udfordret på flere forskellige niveauer og har mulighed for at styrke både krop, kommunikation og sind. Et rigtig godt “rystesammen” arrangement!

Spil, leg, kamp og konkurrence -en outdooraktivitet fra fra værude.dk
Fællesskab og hygge

Vores arrangementer er skræddersyet til at imødekomme jeres specifikke behov og ønsker. Ønsker I mere fokus på samarbejdsøvelser i form af teambuilding opgaver, en overvægt af kommunikationsøvelser eller bare ren hygge, samvær og latter, så tilpasser vi aktiviteterne derefter. For os handler det om at skabe en uforglemmelig og sjov oplevelse, hvor I kan mærke sanserne, grine og kæmpe sammen.

Skab gode relationer til hinanden.

Med VærUde får I ikke bare en traditionel udflugt – I får en original kombination af skæve og sjove aktiviteter, som vil styrke sammenholdet og skabe minder for livet. Dette arrangement fungerer som den perfekte icebreaker, hvor I kan lære hinanden bedre at kende på en afslappet og sjov måde.

Kast jer med ud i legen, mærk sanserne, grin og kæmp med, på et af Værudes mest underholdende tossestreger! Book jeres arrangement med VærUde i dag og se frem til en uforglemmelig og sjov oplevelse sammen i det Nordfynske.

Varighed fra 1 til 2 timer.

Priser fra 2400 kr. inkl. moms.

Plads til 15 deltagere.