Fra magiske Margård til Tværskov

Oplev en uforglemmelig vandretur gennem det betagende landskab omkring godset Margård, Tværskov og Rue, ledsaget af vores erfarne lokale guide og naturvejleder, Daniel Sørensen.

Vores guidede tur tager dig med på en rejse gennem et af Nordfyns mest idylliske områder og byder på en enestående blanding af naturoplevelser og lokal kulturarv.

Denne unikke oplevelse finder sted i det kuperede terræn mellem Herregården Margård, Tværskov og landsbyen Rue, beliggende i udkanten af de smukke Langesøskove. Daniel Sørensen der er opvokset på Margård, vil dele sine personlige historier og indgående kendskab til området med jer, hvilket tilføjer en ekstra dimension til turen.

Panoramaudsigter, slyngede veje gennem enge…

Undervejs på ruten vil I komme til at udforske det varierede landskab, med dets mange istidsskabte bakker, skovklædte dale og maleriske udsigtspunkter.

Daniel vil berige jeres vandring med fascinerende fortællinger om områdets rige natur- og kulturhistorie, hvor I vil høre om alt fra fortidens dyr og lokale myter til den imponerende herregård Margårds spændende rolle og interessante ejere op gennem tiden. Her er historier om både fredløse, mord, spøgelser og ulykkelig kærlighed.

I kan også lade jer forføre af den charmerende skovbygd Tværskov med dens mange bindingsværkshuse, især den ikoniske Tværskov mølle.

Med flere hyggelige stop og pauser undervejs vil I have rig mulighed for at nyde medbragt kaffe og kage midt i den fortryllende natur.

Guidet tur ved Margård og tværskov i udkanten af Langesø skovene med Naturvejleder
Hyggelig tur til at styrke fællesskabet

Vores arrangement er skræddersyet til grupper og selskaber, der ønsker en særlig lokaloplevelse og en hyggelig udflugt sammen.

Uanset om I er en personalegruppe, en familie, en forening eller en organisation, vil I blive fortryllet af de smukke snoede veje, landskabet, de spændende historier og de skjulte steder og hemmelige perler, som Daniel vil afsløre undervejs.

Fra de spektakulære udsigtspunkter til Fyns smukkeste Barokpalæ, Margård, vil denne guidede tur være en sand fest for sanserne og sjælen.

Så tøv ikke med at booke jeres gruppes oplevelse i dag og lad os sammen skabe uforglemmelige minder i det fortryllende landskab omkring Tværskov, Rue og Margård.

Længde 8 km.

Varighed ca. 3 timer

Priser fra 2500 kr. inkl. moms v. 20 deltagere