Som annonceret på FB -siden, deltager jeg i september i 3 events på Nordfyn, i henholdsvis Bogense, Otterup og Søndersø under temaet “Naturen ind i byen”.

I denne forbindelse har jeg de sidste par uger gået og skruet, savet, skåret, sømmet og malet. -Og når det nu skal være, hvorfor så ikke bare gøre det ordentligt 😀

Først lidt brainstorm, så lidt skitsetegning , en tur til savværket og herefter en tur til ens “ynglings-snedker” – Jeg må indrømme at dette var en af de få gange at resultatet enlig fulgte skitsen meget godt – bortset fra at det endelige finish var så meget bedre end jeg havde forestillet mig 🙂

Ja arbejdstimerne lagt her, vil jeg ikke ind på i denne omgang hehe..

Jeg er blevet MEGET glad for min stand – og så kan den bruges til lidt af hvert 😀

Skulle du få lyst til at høre lidt om spændende steder på Nordfyn at besøge med familien, kæresten, eller bare alene -trænger du til en lille røverhistorie, en god historie om friluftsliv, dyr, planter eller forunderlige fænomener – så kig ind i standen, når jeg rammer Otterup d. 19/9 kl.10.00 eller Søndersø d.26/9 kl.10.00.