And it aint over yet! 😀

Så er vi ved at være ude af august. En måned med fuld skrald på!!! 

Jeg har haft et par rigtig gode ture ved Flyvesandet, Kjørup slot og Egebjerggård – Mega spændende område at få lov at formidle!! Jeg er meget sikker på at det bestemt ikke bliver sidste gang.  

Jeg har i sommerferien lavet overnatningsture med Nordfyns ungdomsskole -der blev arbejdet intenst med bivuakbygning, bushcraft, ildtænding og fremstilling af charcloth (forkullet stof som er nemt at fange gnister i) Vi sad også på lur ved den lokale rævegrav en halv times tid -dog uden held, selvom der var helt friske gravespor,super hyggeligt og sjovt! Skønt med friluftsinteresserede unge! 😀

Derudover har jeg haft en guidet tur med naturvejledning og fortællinger om kulturhistorien i området ved Margård og Rue – dejligt område med naturgenopretning og gode historier. 4 klasse fra Søndersø Skole havde ihverfald en rigtig god dag med solskin, grævlinge-grave, sjove planter og trætte ben.

Forleden blev jeg interviewet til Podcasten “Den hvide dame” om Dallund slot. Jeg er temmelig spændt på at høre resultatet. Podcasten handler om godser og slotte i hele Danmark – deres historie, ejere og… de spøgelseshistorier og myter som knytter sig hertil ganske spændende!

Af andre spændende ting kan nævnes at jeg har fået et ekstra “lille” job med at sælge grej og lækkert udstyr i Friluftslageret i Odense. I øjeblikket er det også som eksperimenterende skærmtrold i en række mega hyggelige “nede på jorden” produktvideoer af diverse friluftsudstyr – Superfedt!

Nå ja.. og så blev jeg lige 40 år midt i det hele 😀

Coming up!! Jeg opdaterer en af de nærmeste dage, en ganske spændende ting jeg skal være med i, i løbet af september – Følg med 😉