Sikke et forår! Covid 19 prægede alt. Planer og arrangementer blev lagt stand-by, og hvad gør man så?!

De sidste par måneder har jeg arbejdet som lærervikar og Naturvejleder på den lokale skole, hvilket har kommet en masse børn til gode, i form af mange sjove ture ud i naturen. Der er blevet fisket i sø og å, arbejdet med bushcraft i børnehøjde, biodiversitet og naturkendskab. Alt i alt har jeg fået støvet mine klasseforløb og emner af, hvilket har været super!!! 😁

Jeg har sideløbene arbejdet som forfatter for Nordfynsdelen af det kommende Trap Danmark. Dette er 6 udgave af det ultimative Danmarks atlas og et projekt til 175 millioner. Mega super spændende at være en del af!!! 😜

Udover dette har jeg lidt oplevelsesture for Nordfyns børn og unge i starten af sommerferien. Fede ture med friluftsliv, natur og bushcraft- der skal “craftes” soves i bivuak og opleves fra morgen til aften.

..og de voksne skal jo heller ikke snydes så… helt eksklusivt har jeg hele 3 guidede cykelture i august ved Flyvesandet på Nordfyn. -Et helt igennem voldspændende interessant område med sjældne insekter og botanik, gammel skov, Danmarks første inddæmning. 2 virkeligt smukke herregårde og spændende historier om blandt andet stenalder. hekseafbrænding, onde herremænd, fattige bønder og tabt natur. Fortsættelse følger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *