Selvom det er vådt og vandkoldt kan man godt tage ud alligevel med soveposen ?

På med rygsækken, og ud til hyggestedet med fred og ro. Kaffen er pakket øverst.

Mens vi venter på gløder…

-så var der lige en ny sav der skulle testes

-den var ihverfald skarp ?? Det er et stykke tid siden jeg købte mig en ” silky saw bigboy” og har ikke lige haft tiden til at se hvad den egentlig kunne. Det er sq en lækker sav. Jeg smider en lille bedømmelse ind under “håndværk” i nærmeste fremtid – med billeder.

Jeg har fået lidt flere sider lagt ind på værude de sidste to uger -så det begynder at ligne noget igen efterhånden ? det tager virkelig bare lang tid at genbehandle alt det gamle, men det er ikke noget jeg gider stresse over ?

Nyeste gadget, er at jeg nu kan lave både sider og blogindlæg fra telefonen – det er egentlig ret praktisk -I like it!! Det gør forhåbentligt, at jeg kan smide mere ind her på siden i farten ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *