Travlhed på jobbet og er ved at runde de sidste arrangementer af inden ferie pyhh…

Mit friluftsliv har været rykket ud i haven hvor den har stået på diverse projekter såsom udebade-niche, upshining af bålstedet, bygning af et lille halvtag over et fint lille ringkomfur wuhu… Ja jeg skal nok smide billeder på, på et tidspunkt 😀

Havde en super sjov tur for mig selv for et par uger siden. En af de stille aftener hvor man snupper soveposen og lister ud for at sove…  og bliver vækket af skypumper, lyn og torden.. 01.26 står man med alt stoppet ned i sækken -sjaskvådt hår, sjaskvåde bukser… Ja og det eneste jeg kunne var faktisk bare at stå der for mig selv og grine højt.

Derudover står den snart på fjeld og fjord i Norge YES!! Lifjell, Jotunheimen og Sognefjorden here we come.

Jeg har lige færdiggjort en side om lejrpladser og tips til overnatnings steder så I har lidt læsning 😀

Jeg ønsker alle en god sommer 😉

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *