De sidste to dage har jeg brugt i forårets og naturvejledningens tegn – i skoven med en masse dejlige unger og voksne. Hvor er det skønt at være ude med nysgerrige børn og gå på opdagelse i skovbunden blandt fuglesang, kryb, kravl og løgkarse.

Til de af jer som ikke har været inde på VærUDE.dk i et stykke tid, er der ved at ske lidt ændringer på sitet. Jeg har besluttet at prøve og gå solo/selvstændigt 😁 selvom det giver lidt sommerfugle i maven. 😜🤪

Jeg kan simpelthen ikke lade være.

Dette betyder (for familier, foreninger, organisationer og turister mv.) at jeg vil lancere mine egne guidede ture på Nordfyn (blandt andet på Æbelø og Gyldensteen strand) Jeg vil udbyde ture og formidling til skoler og institutioner. Og jeg vil begynde at tilbyde undervisning, kurser og små events i blandt andet friluftsliv og bushcraft til børnefamilier og privatpersoner mv.

Sitet mangler stadig alle de nye tilbud, men de er godt på vej og skulle være lagt ind i løbet af nogle uger 😁Hvis ikke det var forårets bedste nyhed så ved jeg ikke hvad 😀

Mere nyt i næste uge

D

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *